lauantai 23. maaliskuuta 2013

C-pentue - tulossa!

Helmikuussa meidän luona vieraili komea pitkäkarvainen venäjäntoy-uros. Lyllyn massu on alkanu kasvamaan, joten meille syntymässä toitsupentuja huhtikuussa! Pennut ovat luovutusikäisiä kesäkuun alkupuolella. Tulevan pentueen sukutaulu (Koiranet) »


Pentueen vanhemmat ovat:

emä: FI MVA LV MVA FI JV-11 FIV-11 HeW-12 Atacamigor Lil-Black Abre-Asa "Lylly"

polvet: 0/0
silmät: terveet

Lylly


isä: FIN MVA Mustan-Mantan Minime Rasputin "Raspu"

polvet: 0/0
silmät: terveet

Raspu 2013


Pentueen emä on ihan ensimmäinen Atacamigor-kasvatti ja Lyllyn suvusta löytyy paljon näyttelyissä ja agilityssä kunnostautuneita toitsuja.


Lyllyn isä on:

FI & NO & SE & POHJ & EE & LV & LT & BALT & BY MVA EE & LV & LT & BALT & BY JMVA FIV-09 PMV-09 EEV-09 EEJV-09 BYV-09 BYJV-09 KBHV-09 LTV-10 EEV-10 HEV-11 HEV-12 Konkkaronkan Ihme Igor "Ville"

Ville, kuva Sari Eskelinen

Villeltä löytyy näyttelymenestyksen lisäksi myös tuloksia eri harrastuksista. Se on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa venäjäntoy, joka kisaa agilityä ylimmässä eli MINI3-luokassa. Villellä on myös kisatuloksia tokosta (2x ALO1) ja se on luonnetestattu tuloksella +86 (laukausvarma).


Lyllyn isänemä FI MVA EUJV-06 Tastaway's Ullamaija "Misu" kisaa myös agilityä MINI2-luokassa.

Misu, kuva Sari Eskelinen

Lylly aloitti agilityn treenaamisen kesäkuussa 2012 ja heti viiden kuukauden päästä tästä Lylly nappasi agilitykisoissa ensimmäisen LUVA:n! Lylly on todella nopea oppimaan asioita, sillä on miellyttämishalua ja se on luonteeltaan erittäin innokas ja iloinen. Toivomme pennuille periytyvän myös tätä samaa toimeliasta luonnetta.

Lyllyn agilitykisavideo marraskuulta:



Lylly on menestynyt myös näyttelyissä erinomaisesti. Heti pentuluokissa Lylly nappasi useita BIS & RYP-sijoituksia. Viime vuoden puolella Lylly sijoittui ryhmäkehässä myös kaikkien rotujen näyttelyssä. Venäjäntoyden Open Showssa 2012 Lylly oli BIS2 (osallistujia 45) ja Lylly palkittiin myös rotuyhdistyksen toimesta vuoden 2012 menestyneimpänä lk. venäjäntoyna.

Lylly

Tulevien pentujen isä Raspu täyttää tänä vuonna jo 8 vuotta. Koska Lylly on nuori narttu, niin sille valikoitui sulhaseksi hieman vanhempi uros, jonka terveydestä pystyy jo sanomaan enemmän. Raspu on ollut koko ikänsä terve ja sillä on erittäin tasapainoinen ja ihana luonne. Tykkään paljon Raspun voimakkaasta luustosta ja vahvasta päästä. Raspun emä Mustan-Mantan Viktoriina on jo 13-vuotias. Näin Viktoriinan näyttelyssä viime syksynä ja koira oli edelleen ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa ja pirteä veteraani. Viktoriinalla on myös useita veteraani-ikään ennättäneitä jälkeläisiä.

Raspu


Raspun isä on
FIN & SE & EE & LV & LT & RU & HU & BY & RU GR MVA & BY GR MVA RU & EE JMVA FI JV-04 FIV-04 FIV-05 PMV-05 PMV-06 FIV-07 FIV-08 SEV-05 SEV-06 Dgentleman Udachi "Peksi"

Peksi


Tähän pentueeseen on koitettu saada yhdistettyä terveys, pitkäikäisyys, hyvä ja monipuolinen luonne + rodunomainen ulkonäkö. Kummallakin pentueen vanhemmilla on näyttelymenestystä ja hyvä terveys. Tämä pentue on minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä ja odotan erittäin paljon pentueen syntymää. Jos pentueeseen syntyy lupaava narttupentu, niin sille etsitään aktiivista, näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia.


Meille on tulossa myös toinen pentue huhtikuussa! Lisää tietoa myöhemmin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti