maanantai 14. toukokuuta 2012

Viralliset nimet

Pennut ovat tänään 12 vrk ja kummallakin pennulla on jo silmät sirrillään :) Viikonloppuna leikkasin pennuilta ensimmäistä kertaa kynnet; pojan kanssa leikkaaminen sujui hienosti, mutta tyttö laittoi aika äänekkäästi hanttiin takakynsiä leikatessa. Hienosti saatiin kuitenkin kaikki kynnet lyhyiksi.

Pennut on nyt myös nimetty ja lintu-teemalla jatketaan edelleen :)

Poijasta tuli Atacamigor Lil-Black Bécasse
10vrk

Ja tytsy sai nimekseen Atacamigor Lil-Black Beija-Flor


Pinkkikuono 10vrk


Pentujen isä esittelyssä:

Niin ne suunnitelmat muuttuvat.. Syksyllä Käti kävi pitkällä astutusreissulla ja silloin meille ei syntynyt pentuja. Tänä vuonna me ei päästy vierailemaan tämän saman uroksen luona, joten suunnitelmat vaihtuivat lennosta ja astutimme Kätin uudelleen Villellä. Pentue on uusinta vuodelta 2010. Silloin syntyi meidän pieni Lylly, josta löytyykin tietoa enemmän Lyllyn omilta sivuilta


Pentujen isä on siis Ville eli virallisesti Konkkaronkan Ihme Igor
FI & NO & SE & POHJ & EE & LV & LT & BALT & BY MVA EE & LV & LT & BALT & BY JMVA FIV-09 PMV-09 EEV-09 EEJV-09 BYV-09 BYJV-09 KBHV-09 LTV-10 EEV-10 HEV-11


Ville on:

- luonnetestattu pistein +86 (laukausvarma)
- kisannut tokossa alokasluokassa, josta on kaksi ALO1-tulosta
- ensimmäinen suomalainen venäjäntoy, joka kisaa MINI3-luokassa agilityä
- palkittu näyttelyissä pelkästään ERI:llä ja sillä on 24 näyttelytitteliä; Ville on sijoittunut ryhmäkehässä myös kaksi kertaa; ollut erkkari ROP Suomessa sekä Liettuassa; Open Show:n 2011 BIS1 koira.
- vuoden venäjäntoy pk Suomessa vuosina 2009, 2010 & 2011
- terveystarkistettu tuloksin polvet 0/0 ja silmissä todettiin 2010 lievä lasiaisvuoto. Silmistä on saatu lausunto kahdelta eri silmiin erikoistuneelta eläinlääkäriltä ja kumpikaan ei nähnyt lasiaisvuotoa välttämättä jalostuksesta poissulkevana tekijänä. Vika ei vaikuta Villen elämään millään tavalla, eikä vaikuta näkökykyyn. Villen ensimmäinen pentu on tutkittu silmistä terveeksi.

Villen äiti, FI MVA EUJV-06 Tastaway's Ullamaija, kisaa myös agilityä MINI2-luokassa ja on yhtä nollaa vaille kolmosissa. Kukapa tietää, vaikka nämäkin pienet kirmaisivat jossain vaiheessa agilitykentillä :)

Ville

1 kommentti:

  1. Voe ihana pinkkikuonotytteli! <3 T: Viviana ja toitsukat

    VastaaPoista