torstai 15. elokuuta 2013

D-pentueen vanhemmat esittelyssä:


emä: HeJW-12 Julia Cezaris Fergie Sweet Patty "Saaga" (näyttelyt: 2x ROP, 3x SERT)

polvet: 0/0
silmät: OK, pari ihan pientä ylimääräistä ripseä
isä: Kamilliy Felice "Seth" (näyttelyt 2x ROP, 2x SERT)

polvet: 0/0
silmät: terveetKummatkin vanhemmat ovat näyttelyissä käyneitä ja hyvin menestyneitä. Molemmat koirat täyttävät muutaman viikon sisällä kaksi vuotta, jonka jälkeen kummallakin on edessä viimeisen, valioarvoon oikeuttavan sertin metsästys. Saagan näyttelytauko tosin jatkuu hieman kauemmin pentujen vuoksi. Molemmat on myös terveystarkistettu ja muutenkin perusterveitä koiria.

Luonteeltaan Saaga on hyvin avoin ja sosiaalinen vieraita ihmisiä kohtaan. Se on sellainen "kaikkien kaveri", joka tykkää sylittelyistä. Saaga on myös erittäin reipas ja mihin ikinä mennään, niin häntä heiluu takuulla :) Treenaaminen Saagan kanssa on helppoa, koska se on ahne ja siten myös helposti motivoitavissa.

Seth on erittäin komea Venäjältä Suomeen tuotu uros. Sillä on ryhdikäs, tasapainoinen rakenne sekä ikäisekseen erinomaiset korvakarvat. Luonteeltaan Seth on reipas ja iloinen. Vieraita kohtaan se on hieman pidättyväinen - oma omistaja on se paras ihminen :) Kuitenkin Seth on helposti käsiteltävissä ja se antaa hyvin vieraidenkin kopeloida itseään.

Tässä alla on kuvassa pentujen ii. RU MVA Krepkiy Oreshek. Onkohan pennut perineet värityksen Sethin isältä?

Lisää kuvia Saagasta + pari Sethistä. Saagan kuvat on ottanut Netta Tuulaniemi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti