perjantai 27. syyskuuta 2013

Pennut yli 7 viikkoa jo!

Keskiviikkona pennut kävivät eläinlääkärissä tarkistuksilla + sirutettavana. Klinikalla vieraili kaksi tosi reipasta pentua! Ensin vuorossa oleva poika vähän ihmetteli, että mikäs paikka tämä nyt on. Sirutus vähän sattui, mutta pitkään ei tarvinnut ihmetellä kummaa mötikkää niskassa vaan poika jaksoi siltikin heilutella häntäänsä iloisesti.

Tyttö oli mustasukkaisena boksissa odottamassa vuoroa ja vinkui koko pojan tutkimuksen ajan. Heti kun boksi aukesi, niin tyttö ryntäsi mieseläinlääkärin luokse takajaloilla pomppien ja häntä heilui niin kovasti, että pieni peppu heilui hännän matkassa. :) Eläinlääkärin oli pakko napata tyttö syliin rapsuteltavaksi, jotta tyttö sai tehtyä alkutervehdykset ja pusuttelut. Tarkistuksen aikana tyttö oli koko ajan menossa, kun eihän sitä jouda pysymään paikallaan uudessa paikassa.. Liian paljon nähtävää ja hajuja. Pentujen iloiset luonteet saivat paljon kehuja eläinlääkäriltä. On ne vaan aivan ihania naperoita!!

Pentujen rekisteripaperit on maksettu ja niiden saapumista postin matkassa odotellaan. Pennut voivat erittäin hyvin ja kasvavat kovasti. Ulkona on jo aika kylmä, mutta siitä huolimatta pennut viihtyvät pihalla riehuen. Tässä vielä sekalaisia kuvia tältä viikolta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti