perjantai 3. helmikuuta 2017

Kuvia pentujen viimeiseltä yhteiseltä viikolta + video

Viimeisiä yhteisiä aikoja pentujen kanssa vietetään. Niin se aika meni taas nopeasti.. Mustikka lähtee tänään omaan kotiinsa ja seuraava muutaman päivän päästä. Tämä pentue oli minulle niin mieluisa, että päädyin sijoittamaan kaksi pentua ja näyttelyissä näitä pentuja tullaan varmasti myös näkemään! Paljon odotan tulevalta. Rekisteripaperitkin kerkesivät jo saapua pennuille postin matkassa.

Vielä olisi poikapentu vapaana tässä pentueessa. Jos etsii oikeasti reipasta pikkukoiraa monenlaiseen menoon / lenkkikaveriksi, niin vielä olisi sellainen ilman kotia..

Viikko sitten perjantaina pennut osallistuivat Oulun Mustissa ja Mirrissä venäjäntoyden rotuesittelyyn ja voi miten reippaita muksut olivatkaan! Ei puhettakaan, että niitä olisi jännittänyt yhtään. Niin ne vaan pomppivat pentuaitausta vasten ja hakivat rapsutuksia. Leikkivät leluilla ja ottivat painimatsia. Useat ihmiset ihmettelivät, miten ne ovat niin rohkeita ja miten ne eivät pelkää lainkaan. Moni vieläpä ihmetteli, kun pienien koirien sanotaan olevan arkoja, mutta meillä ei aikuiset, eivätkä pennutkaan olleet moksiskaan suurista ihmismääristä. Pentujen lisäksi paikalla oli aikuisista Heppu ja Ville ja nehän olivat aivan onnessaan kaikista rapsutuksista. Saimme vierailusta vain positiivista palautetta ja teimme samalla rotua tutuksi hyvällä tavalla. Pennuille tämä oli hieno tilaisuus päästä sosiaalistumaan ja päivästä jäi todella hyvä fiilis. Pennut väsähtivät jossain vaiheessa, mutta onneksi lähes koko ajan edes joku pennuista oli hereillä touhottamassa. Valitettavasti en kerinnyt ottamaan yhtään kuvaa  / videota pentujen vierailusta, koska koko ajan oli sen verran hulina..

Alla kuvia pennuista. Ulkoilukuvat ovat viime perjantailta ja loput alkuviikolta. Yksilökuvat alkuviikolta ovat vielä kamerassa ja ne lisään tänne hieman myöhemmin.


Ulkoilun jälkeen väsyttää..

Mummukoira valvoo pentujen iltaunia


Heppu-iskä leikittää pentuja:
(hieman oli vaikea saada kuviin muita kuin epämääräisiä myttyjä vaan.. Pennut, varsinkin Huppis ja Jäkkis, ovat aivan innoissaan iskästä.)


Ei saa kiusata tyttöä!


Vielä yksi video loppuun. Päätin testata, mitä unenpöpperöiset pennut tuumivat, kun heiluttaa isompaa muovipussia kovasti ilmassa. Videolla näkyy kuinka kävi, pelottiko vaiko ei. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti