lauantai 22. kesäkuuta 2019

Olgan ihanat K-pennut!

Juhannuksen kunniaksi on aika kertoa, että super ihanat K-pennut syntyivät 8.6. ja täyttävät tänään jo 2 viikkoa! Pentueeseen syntyi kolme pikkuista ja niistä kaksi on poikaa ja yksi tyttö. <3 Olgan pienet aarteet voivat mainiosti ja äitikoira hoitaa niitä hyvin tunnollisesti. Pennut ovat hyvin eläväisiä ja säpäköitä tapauksia. Pentupedillä ne eivät pysy enää eivät sitten millään! Koko ajan pikkuiset pomppivat vuorotellen pois sieltä tutkailemaan ympäristöä ja ei mene varmasti kauaa kuin pienet ottavat jalat kunnolla alle ja sitten aivan varmasti mennään ja lujaa!
Olga on ollut aivan ihana äitikoira pienille. Hyvin tunnollinen ja pennuistaan huolehtiva. Ihan samanlainen kanaemo Olga ei ole kuin siskonsa ja onkin ylpeänä äitikoirana jo esitellyt pentunsa sukulaistoitsuilleen. Pennut on otettu meidän laumassa vastaan suurella kiinnostuksella. Onni on omistaa toimiva lauma, joka kunnioittaa pentuja ja siksipä Olgallakin on vapaa pääsy muun lauman sekaan. Äitikoira muistaakin käydä sanomassa ruoka-ajoista, jos ruokaa ei ala hänen mielestä kuulua ajallaan. :)

Ihana äitikoira Olga

Pentujen isoisä tarkkailemassa myös pikkuisia


Pennut voivat hyvin pulskasti ja maitoa riittää tällä kolmikolla. Kaikki pennut ovat myös hyvin samankokoisia.

Sijoitamme tästä pentueesta mahdollisesti yhden pennun ja tällä hetkellä fiilistelen, että sijoitettava pentu voisi olla uros.

Alla kuvia pennuista työnimien kera. Kuvat ovat eiliseltä. Ihan pian tänne pentublogiin on tulossa kuvia ja esittely myös pentujen vanhemmista.


Ilpo (urospentu)
Oiva (urospentu)
Tyyne (narttupentu)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti