maanantai 8. heinäkuuta 2019

Kasvavat pennut

Viime kirjoituksesta on kerinnyt vierähtää jo hyvä toki. Pennut ovat kasvaneet hurjasti sen jälkeen ja leikkivät ja touhuavat jo kovasti. Ulkoilut on aloitettu ja onnistuneita pissoja ja kakkoja on sinne tullut. Pennut ovat hurjan reippaita. Ensimmäiselläkään ulkoilukerralla ei jännittänyt yhtään ja rohkeasti pennut lähtivät tutkailemaan heti ympäristöä. Koko ajan niillä hännät vipattaa ihan hirmuisesti ja pennut ovat todella elämäniloisia ja aivan ihania muksuja. Niiden kanssa saa ajan kyllä kulumaan ja niitä voisi pussailla ja niille lässytellä vaikka koko päivän ajan. :) Kaikilla pennuilla on myös hampaat jo suussa ja 6x6 kauniit purennat.

Pennut muuttivat aiemmin myös isompaan pentuaitaukseen olkkariin. Uusi pentuaitaus katsastettiin koko meidän koiralauman voimin ja myös uudet lelut testattiin ja hyväksi todettiin. Aikuiset näyttivät pennuille mallia, miten tunnelia juostaan edestakaisin ja pennut tuntuivat viihtyvän hyvin uudessa aidassa. Kovastihan ne juoksee myös vapaana aidan ulkopuolella, mutta ihan vielä eivät saa koko olkkaria käyttöön.

Edelleen olen todella ihastunut näiden pentujen luonteisiin ja selvästi näissäkin on sukuun tulleita hyvin potentiaalisia harrastuskavereita. Voi kumpa voisin jo nyt jättää yhden kotiin, kun ehdottomasti seuraava kotiin jäävä pentu on Olgan.. Mutta tällä hetkellä ei ole reilua jättää kotiin pentua, kun sille ei ole mahdollista tarjota riittävästi yksilöllistä aikaa, joten sijoitamme tästä pentueesta yhden pennun! Etsimme yhteistyökykyistä, aktiivista ja mielellään harrastavaa sijoituskotia uros- tai narttupennulle.


Oiva


Ilpo TyyneEi kommentteja:

Lähetä kommentti