maanantai 29. marraskuuta 2021

Odotamme N-pentuetta maailmaan


Tällä viikolla pitäisi maailmaan syntyä uusin Atacamigor -pentue. Syntyvät pennut ovat neljännen polven omia kasvatteja ja iloksemme voimme todeta, että pentujen isoisoisoisä Ville (kohta 14v.) asuu edelleen meidän luona pirteänä ja iloisena vanhuksena. <3 Odotamme todella suurella mielenkiinnolla upean Aurin ensimmäistä pentuetta syntyväksi.

FI MVA EE MVA EEV-21 HeJW-19
Atacamigor Lil-Black Jump In The Fire
6x CACIB (kolmesta eri maasta)

 

Auri on terhakka ja ryhdikäs narttu. Sillä on erinomainen luusto ja ilmeikkäät kasvot. Auri herättääkin suurine korvineen aina huomiota missä vaan liikkuukaan. Auri harrastaa aktiivisesti agilityä ja tavoitteena sillä olisi aloittaa kisaura pentujen jälkeen. Suvusta löytyykin todella paljon agilitykoiria, joten näistäkin pennuista odotamme monipuolisia pikkukoiria monenlaiseen menoon. Näyttelyissä Auri on erinomaisesti menestynyt, vaikka onkin koronan takia käynyt näyttelyissä niukasti, mutta sitäkin hienommilla tuloksilla. Aurilla jäi vain viikosta kiinni Kansainvälinen muotovalio -titteli tänä kesänä.


Luonteeltaan Auri on iloinen, seurallinen, pehmeä, omaan ihmiseen kiintyvä ja helpohko seurakoira. Ajoittain hieman haukkuherkkä. Se on suurella innolla puuhastelemassa asioita ja oppii nopeasti. Vieraita kohtaan Auri on hieman pidättyväinen, mutta täysin vieraidenkin käsiteltävissä. Laumassa Auri menee helposti ja vaikka Auri asuu sijoituskodissa niin se sujahtaa aina vaivattomasti meidän laumaan. Se ei ikinä haasta riitaa kenenkään meidän koirien kanssa. Omassa kotonaan Auri asuu yhdessä kolmen ison paimenkoiran kanssa.

Tarkoituksena olisi sijoittaa tästä pentueesta mahdollisesti syntyvä narttupentu!


N-pentueen lisäksi meillä on pentusuunnitelmia myös ensi vuoden alkupuolelle.

Pentukyselyt ovat tervetulleita
jenni@atacamigor.net

Kennelin sähköpostissa on ajoittan ollut ongelmia, eikä kaikki sähköpostit ole tulleet perille. Ongelmaa on ollut myös, ettei lähetetyt viestit ole menneet perille (erityisesti hotmail-osoitteisiin lähettäessä). Jos et ole saanut viestiisi vastausta, niin voit lähettää viestin uusiksi osoitteeseen poykio.jenni@gmail.com.

Jäämme jännäämään pientä, mutta sitäkin odotetumpaa pentuetta maailmaan. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti