perjantai 29. huhtikuuta 2022

Atacamigor pentue nro.15 on syntynyt!!

Meillä on pentuja!

Illalla 21.4.2022 synnytimme Iisin ihanat pennut maailmaan. Mahassa oli 4 pentua, joista yksi oli valitettavasti enkeli, mutta saldona meille 2 poikaa ja 1 tyttö . <3

 

 

Tämä on viidestoista meillä syntynyt pentue ja kolmasosa näistä pentueista on kerinnyt jo veteraani-ikään! Jokaisen pennun syntymä on vuosien varrella ollut suuri ihme ja jokaisesta pennusta on heti ensi hetkellä tullut hyvin rakas minulle. Sydän sulaa joka kerta, kun pieni pentu putkahtaa onnellisesti maailmaan ja edelleen osaa olla joka kerta kiitollinen ja helpottunut, kun kaikki menee hyvin ja emäkoira voi hyvin kaiken jälkeen. Toivottavasti tämä tunne ei ikinä lakkaa. 

 
Iisin pikkuiset kasvavat kovasti ja sekä emä, että pennut voivat loistavasti. <3
 
 
Tyttö


 
Poika 1


 
 Poika 2


 
Pentujen molemmat vanhemmat ovat todella hyväluonteisia, reippaita ja ihmisystävällisiä koiria, joten odotamme näistäkin pennuista kivaluonteisia, aktiivisia ja monenlaiseen menoon sopivia seuralaisia. Pennuilta löytyy suvusta peräti viidessä(!) sukupolvessa agilityä harrastaneita koiria! Iisi-emä ei ole vielä kisannut, mutta pentujen jälkeen sitten. Odotamme innolla, että millaisia pentuja näistä kasvaa ja mitä kaikkea kivaa heidän tulevaisuuteen kuuluu.


Pentujen emä 
Atacamigor Lil-Black Krystal
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0
Sydänkuuntelu: ei sivuääniä
Harrastaa agilityä

Vaikka Iisi on sijoituskoira, niin myös meillä kotona asuu neljä sukupolvea Iisin sukua kotona. Yksi heistä on pentujen isoisoisoisä Ville (Multi CH &W Konkkaronkan Ihme Igor), joka elää ja voi hyvin 14 vuoden iässä!
 
 
Pentujen isoisoisoisä Ville 14 vuoden iässä tässä kuvassa

 
Loppuun vielä laitan yhdet kuvat edellisen pentueen N-pennuista, jotka löysivät molemmat aktiiviset kodit. Näistä pennuista ei valitettavasti saanut niin paljon kuvia tänne blogiin, joten sen vuoksi vielä kerran Nabi ja Nassak eli tutummin Riesa ja Pepe omien ystävien kanssa:

Riesa löysi kodin westien kaverina :)

Pepen ystävinä on labbis ja myös chihu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti