maanantai 4. heinäkuuta 2022

Ooda-poika 10viikkoa, etsii kotia

 

Atacamigor Lil-Black Ooda-Loop etsii vielä kotia / on myynnissä!

Koti löytynyt!


Viimeisellä pojalla ei ole käynyt vielä tuuri kodin suhteen ja hän etsii vielä omaa ihmistä/ihmisiä. Ooda on todella tomera ja aktiivinen poika. Se etsii liikunnallista kotia, koska tykkää ulkoilla ja varmasti siitä saa todella reippaan lenkkikaverin.

Ooda on hyvin sosiaalinen ja rohkea niin ihmisiä kuin koiriakin kohtaan. Sitä on sosiaalistettu ja se elää arjen keskellä vapaana tottuen käsittelyyn ja kaikkeen mahdolliseen. Ooda on kulkenut jo toisten koirien mukana lyhyillä lenkeillä, on tottunut pantaan/hihnaan, on hyvä matkustamaan autossa, on tottunut yksinoloon jne.Meidän Madridin reissun ajan Ooda oli kaverillani hoidossa ja oli siellä ollessa tekemisissä useiden erirotuisten ja kokoisten koirien kanssa ja näki vaikka mitä erilaista, mutta ei siltikään kaverini mukaan pelännyt yhtään mitään. Kun vein Oodan heille, niin pentu ei edes huomannut, kun lähdin, kun hänellä oli niin kivaa riehua kavereiden kanssa.

Pikkuhiljaa hänestä on kuoriutunut melkoinen hulivili ja pedit saavat kyytiä, kun hän riepottee niitä ympäriinsä. Näyttelytreeniä olemme tehnyt pöydällä jonkun verran ja pennulla vipattaa häntä hirmuisesti treenatessa. Aivan ihana pentu.

Ooda etsii ensisijaisesti rakastavaa kotia. Siinä on potentiaalia näyttelyihin tai muuhunkin harrastamiseen, mutta pakko ei ole harrastaa mitään. Kunhan kotioloissa koira saa riittävästi tekemistä ja aktivointia, niin se on tärkeintä. Ooda luovutetaan vain sopivaan kotiin.

Yhteydenotot:
jenni@atacamigor.net
040-7438395

(kaikki viestit tai vastaukset eivät aina mene tuon sähköpostin kautta perille, joten jos et ole saanut vastausta, niin voit kirjoittaa myös osoitteeseen poykio.jenni@gmail.com)

Oodan vuotta vanhemmasta siskopuolesta tuli Junior Maailman voittaja! Ooda on täsmälleen samoista sukulinjoista ja potentiaalia on myös tässä pennussa näyttelyihin.


Ooda on ollut mukana myös agility epiksissä. Hän tykkäsi tästä vanhus-staffista ja varasti hänen lelut. <3

Eilen käytiin moikkaamassa ihanaa siskoa. Yhteiskuva = mahdoton tehtävä. :D

Sakura-sisko

Ooda
Pari viikkoa sitten käytiin moikkaamassa veljeä samalla kun vein rekisteripaperit heille. Hirmuiset leikit oli silloin. :D

Tänään oli reipas oppilas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti