tiistai 17. syyskuuta 2024

Ompun pennut 4 viikkoa - vapaana narttupentu


Pentueessa on vapaana vielä narttupentu


Pentukyselyt ovat tervetulleita sähköpostitse jenni@atacamigor.net. Kerrothan viestissäsi hieman itsestäsi ja tulevasta kodista esimerkiksi näiden asioiden osalta:

  • Millainen perhe ja koti pennulle olisi tarjolla?
  • Mitä odotuksia teillä on koiran suhteen?
  • Onko teillä aiempaa kokemusta koirista?
  • Onko rotu ennestään tuttu?

Pennuista odotetaan suvun puolesta reippaita pieni koiria monenlaiseen toimintaan. Suvussa on innokkaita lenkkeilijöitä, menestyneitä agilitykoiria ja näyttelykoiria. Kuitenkin minulle on tärkeintä, että pentu löytää kodin, jossa se on ennen kaikkea rakastettu perheenjäsen. Koiran kanssa ei tarvitse harrastaa virallisia lajeja, kunhan sitä aktivoidaan esimerkiksi lenkkeilemällä tai opettamalla temppuja. Venäjäntoy on hyvin seurallinen ja kiintyy omistajaansa syvästi, joten odotan, että koiraa kohdellaan aina reilusti ja positiivisesti.

Pentujen vanhemmat ovat terveystarkastettuja: polvet 0/0, silmät terveet ja sydämessä ei sivuääniä. Molemmat vanhemmat ovat myös kansainvälisiä muotovalioita ja terveitä koiria ilman allergioita, ruoansulatusongelmia tai eroahdistusta. Molemmat vanhemmat ovat myös sisäsiistejä.

Tällä hetkellä pennut ovat reippaita, leikkisiä ja hyvin sosiaalisia. Niiden sosiaalistamiseen panostetaan kasvattajan luona ja pennut saavat runsaasti monipuolisia ja hyviä kokemuksia. Pentujen luovutusikä on 8-9 viikkoa ja niihin voi tulla tutustumaan myös ennen luovutusta. Emäkoira rakastaa vieraita  ja meillä on kotona myös muita sukulaiskoiria, joihin pääsee tutustumaan.

Ensisijaisesti toivon yhteydenotot sähköpostitse. Soittoajasta voidaan sopia sitä kautta. Minua voi kuitenkin yrittää tavoitella myös puhelimitse 040-7438395.


-----

Pennuille kuuluu tosi hyvää. Ruoka maistuu, kynsien leikkaaminen onnistuu, ulkoilut on aloitettu ja kaikki sujuu erinomaisesti. Pennut ovat innokkaita tutustumaan uusiin asioihin.

Laitan tähän samaan julkaisuun 3 ja 4 viikon iässä otetut kuvat. Kuvia on aika runsaasti.

Hilda









Helga








Hulda








Ja lopuksi muita kuvaa:














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti