sunnuntai 16. marraskuuta 2014

7 viikkoa

Eilen pennut täyttivät jo 7 viikkoa. Hurjaa, miten nopeasti aika rientää pentujen kanssa! 


Junnu on meidän hulivili kakara. Alkuun näytti, että Junnu on pennuista rauhallisin, mutta nyt se on kaikista vilkkain ja joka paikkaan ennättävä pentu. Junnu haluaa osallistua ihan kaikkeen mahdolliseen tekemiseen ja pentuaitaukseen jouduttuaan se käy vähän väliä kokeilemassa josko pääsisi pois sieltä. Junnu on myös todella iloinen ja kun työpäivän / kauppareissun tms. jälkeen palailen takaisin kotiin, niin Junnu meinaa ratketa ilosta, eikä se tiedä miten päin sen pitäisi olla. Välillä ollaan selälleen, välillä kiemurrellaan vaikka minkälaisella mutkalla.
Tiiu on meidän ihana ja herttainen pieni tyttö. Tiiu on ehkä pennuista pienin, mutta sillä on kaikista eniten luonnetta ja sisua. Pojan pötkylät meinaavat välillä jyrätä Tiiun ihan alleen, mutta Tiiu ei pienestä lannistu ja antaa samalla mitalla takaisin. Kun pennuilla on menossa painimatsit, niin kyllä kuulee milloin Tiiu on voitolla. Se pitää kaikista eniten meteliä ja kauhea ärrimurina vaan kuuluu. Tiiu on todella reipas ja sinnikäs suloinen pentu.
Kolmas pentu eli Heppu on meidän pieni nallekarhu. Kaikista suurin pentu, joka osaa käyttää kokoaan hyödykseen. Heppu on välillä hitaasti syttyvä ja se saattaa jäädä miettimään jotain asiaa, mutta sitten kun se pääsee vauhtiin, niin sitten sitä vauhtia myös löytyy! Heppu saattaa yksinään vetää vauhtirallatteluja ympäri kämppää. Se on myös pieni kiusankappale. Kun on juoksumatsi menossa pentujen välillä, niin Heppu saattaa tarttua jotain sisarusta korvasta tai hännästä ja roikkuu siinä sitten kiinni. Monesti kasvattajan on pitänyt pelastaa pienemmät sisarukset Hepun hampaista..

Kaikki kolme ovat todella reippaita ja hyvin iloisia pentuja. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti