tiistai 25. marraskuuta 2014

Pennut yli 8 viikkoa

Lauantaina pennut täyttivät jo 8 viikkoa ja heti sunnuntaina yksi pennuista muutti uuteen kotiin asumaan. Junnun kotiväki oli juuri sopivasti viikonloppuna kisaamassa agilityä Oulussa ja samalla reissulla pentu tosiaan lähti heidän mukaansa. Aika näyttää tuleeko Junnustakin agilitykoira. :) Tai siis kutsumanimi taitaa tästä eteenpäin olla Miksu.

Pentu kotiutui saman tien uuteen paikkaan ja oli ollut heti reippaana. Heti ensimmäisenä käynyt tutustumassa kaikkiin uusiin ihmisiin ja asioihin. Koittanut leikittää kissaa jne. Eilen sain myös viestiä, että Junnu käyttäytyy ihan kuin se tuntisi entuudestaan kaikki paikat ja perheen eläimet. Ei pelkää lainkaan perheen isoja koiria tai kissoja. Kotivalinta taisi mennä siis ihan nappiin ja Junnu saikin itselleen aivan ihanan kodin! Muistahan ilopilleri olla jatkossakin yhtä reippaana ja uudelle kodille haluan toivotella paljon iloisia hetkiä pikkumiehen kanssa.

Kaksi muuta pentua jäävät kasvattajan luokse asustelemaan. Toiselle pennulle on ihana sijoituskoti tiedossa ja mahdollisesti jossain vaiheessa pentu muuttaa sinne asumaan. Kolmas pentu jää sitten kasvattajalle ja toivon saavani tästä pennusta vanhempien kaltaisen monipuolisen harrastuskaverin.

Jos nämä F-pennut kasvavat ja kehittyvät normaalisti, niin eiköhän kaikki pennut tulla näkemään tulevaisuudessa näyttelykehissä ja osa varmasti myös agilityn parissa. Innolla jäämme odottelemaan F-pentujen kasvua!

Viikonloppuna otettiin hieman ulkoilukuvia. Pieni pakkanen ei vauhtikolmikkoa hidastanut:

Mitä tämä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti