maanantai 14. maaliskuuta 2016

Pennut 4 viikkoa!

Tänään pennut tulivat jo neljän viikon ikään! Niin se aika rientää ja pennut vaan kasvavat kohisemalla. Ruokahalu on koko porukalla mainio ja kaikki tarjotut ruuat ovat kelvanneet loistavasti. Pennut ovat kyllä todella reippaita ja touhukkaita tapauksia. Hampaatkin ovat alkaneet ilmestymään suuhun.

Tässä alla uusia kuvia 4 viikon ikäisistä G-pennuista. Olin unohtanut tyhjentää kameran muistikortin ennen kuvaamista, joten kuvasaldo jäi hieman vähäiseksi. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, että onnistuneita kuvia oli silti näinkin monta! Mitä enemmän pennut liikkuvat, niin sitä haastavampaa niitä on kuvata..

Tämä Saagan pentue on herättänyt runsaasti kysyntää. Kaikille näille Saagan pennuille on kuitenkin jo ihanat kodit tiedossa, joten meillä ei ole vapaita pentuja tällä hetkellä. Kiitos kuitenkin kaikille mielenkiinnosta pentuettamme kohtaan! Seuraava pentue meillä on suunnitteilla myöhemmäksi keväälle /alkukesälle. Tästä tulevasta pentueesta päivittyy lisätietoa myöhemmin kotisivuillemme ja toki seuraavasta pentueesta voi myös tiedustella etukäteen esim. sähköpostitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti