lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pienten pentujen elämää

Uudet viikot tuovat tullessaan aina vaan uusia juttuja pienten pentujen elämään. Tällä viikolla pennut ovat aloittaneet ulkoilemisen ja ovat totutelleet myös kaulapantoihin. Kynsien leikkausta ollaan harjoiteltu pitkin pentujen kasvua ja taas eilen napsuttelin kaikilta pennuilta kynnet lyhyeksi hyvällä menestyksellä. Ruokakupin sisältö on kerinnyt reilun parin viikon aikana monipuolistua reilusti ja pennut ovat päässeet totuttelemaan erilaisiin makuihin. Muuten pentujen elämään kuuluu leikkimistä, riehumista ja nukkumista. Hampaita testaillaan erilaisiin paikkoihin ja suuhun eksyy kaikenlaisia juttuja.

Aikuisten koirien piilopaikka sohvalta on myös bongattu ja kovasti pennut yrittävät jo pomppia sinne! Vielä eivät ole siinä kuitenkaan onnistuneet (aikuisten onneksi) vaan kuuluu vain *tumps*, kun pennut muksahtelevat maahan hyppy-yritysten päätteeksi. Ei mene varmasti kauaa, kun sinnekin jo kiivetään. Pennut ovat hurjan reippaita ja ihania palleroita. Niiden kuvaaminen on aika haastavaa nykyään ja on ihan tuurista kiinni kerkiääkö napata kuvaa ennen kuin pentu sinkoaa taas uuteen ilmansuuntaan!

Tässä sekalaisia kuvia tämän viikon varrelta:

Vielä loppuun pari kuvaa ensimmäisestä ulkoilukerrasta. Märkä lumi ja pieni tihkusade ei ehkä ollut suosikki-ilma pennuille, mutta hyvin siellä taaperrettiin.
Maijalla oli niin meno päällä, ettei siitä meinannut saada kuvaa lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti