tiistai 19. huhtikuuta 2016

G-pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa

Kaikki Saagan pennut ovat muuttaneet nyt omiin koteihinsa ja pentublogin on aika hiljentyä jälleen. Perjantaina pieni ilopilleri Vekku lähti matkustamaan kohti omaa kotiaan Valkealaa. Elämä uudessa kodissa on lähtenyt rullaamaan hienosti ja Vekku opettelee jo monia uusia juttuja yhdessä omistajiensa kanssa.

Tässä vielä muutama kuva ennen Vekun lähtöä:


Pentukasa

Veli ja sisko <3


Vekun omat ihmiset

Eilen oli sitten viimeisenkin pennun, Madden, vuoro lähteä kohti uusia seikkailuja. Suloinen Madde jäi asumaan meidän lähistölle Ouluun.

Ai miten niin maton nykkiminen ei ole sallittua?

Vaihdan maton sitten sukkaan..

Äiti putsaa

Madde lähdössä omaan kotiinsa

Saapuneena uuteen kotiin <3


Kaikki pennut saivat jälleen aivan ihanat, parhaat mahdolliset kodit itselleen. Toivotan kaikille pennuille ja uusille kodeille kaikkea hyvää jatkoon! Muistakaahan pennut olla reippaita - ja aivan varmasti te olettekin. Odotan innolla, mitä näistä pennuista kasvaakaan ja toivottavasti G-pentujakin nähdään tulevaisuudessa eri harrastusten parissa. Ainakin potentiaalia pennuista varmasti löytyy!

Seuraava Atacamigor -pentue on suunnitteilla alustavista pohdinnoista poiketen vasta syksylle. Toinen, hieman epävarmempi suunnitelma on myös loppukesälle. Katsotaan, kuinka suunnitelmat myöhemmin toteutuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti