perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pentujen rakennekuvat

Pennuilla on ollut tosi jännä tämä viikko! Ne ovat matkustaneet junassa lähes 8h, käyneet eläinkaupassa herättämässä ihastusta ja samalla shoppailtiin pentupannat ja -hihnat muksuille, sekä pennut ovat käyneet myös eläinlääkärin tarkistuksessa ja sirutuksessa tällä viikolla. Eläinlääkärissä pennuilla todettiin olevan kaikki ok ja eläinlääkäri vähän naureskeli meidän poitsulle, joka on kuulemma hieman pyöreä tapaus.. No ei ainakaan ole nälkää nähnyt! Eläinlääkärikäynnin jälkeen aloin ruokkimaan pentuja omista kupeista, jotta varmasti kaikki saavat syötyä omat satsinsa. Samaa vauhtia kupit tyhjenee kaikilla, joten en usko, että kukaan on kerinnyt rohmuamaan yhteisestä kupista toisia enempää. Saagan pennuthan ovat olleet melko pulleita tapauksia koko ajan..

Sisäsiisteyden opettelu on hyvässä vaiheessa menossa. Pennut tekevät pissat jo sujuvasti ulos ja kakatkin aika usein osuu pihalle.

Tänään napsittiin rakennekuvat pennuista, mutta ehkä olisi voinut valita kuvauspaikan vähän neutraalimmalla taustalla.. No, jospa pennut erottuisivat kuitenkin riittävästi kuvista!

Viralliset nimetkin on jo annettu ja kuulostaa siltä, että kaikilla pennuilla olisi jo tulevien kotien antamat kivat kutsumanimetkin olemassa. Siispä tässä pentujen rakennekuvat nimien kera:

Pojasta tuli Atacamigor Lil-Black Gasmir eli Vekku


Tummempi tyttö on Atacamigor Lil-Black Glamour eli Maisa


Vaaleammasta tytöstä tuli Atacamigor Lil-Black Gloria eli Madde


Vintiöillä riittää virtaa ja vauhtia ei pentujen päivistä lainkaan puutu


Mutta onhan ne söpöjä! Tässä kuvassa söpistelee Vekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti