tiistai 17. tammikuuta 2017

7 viikkoa

Taas on yksi viikko takana pentujen elämässä ja niin ne vaan kasvavat vauhdilla! Vaikka pentuja onkin monta ja ne ovat hyvin eläväisiä ja leikkisiä, niin siltikin ne ovat kasvattajan näkökulmasta todella helppoja pentuja. Ne nukkuvat yöt täysin hiljaa, ei kuulu ääntäkään ja ne myös pysyvät pentuaitauksessa, johon ne voi huoletta jättää yöksi tai työpäivien ajaksi. Toista se oli viime pentujen kanssa.. Ne eivät pysyneet hiljaa öisin, eikä niitä todellakaan voinut jättää pentuaitaukseen. :D H-pennut ovat myös kohtuullisen hiljaisia ja ne osaavat enimmäkseen hakeutua pentuaitaukseen tarpeille myös vapaana ollessa. Kaikki ovat myös hyvin reippaita ja tasapainoisia tapauksia. Toki kaikki irtotavara saa kyytiä, pissa-alustat silputaan ja matot lähtevät liikkeelle pentujen toimesta.. Kauhea ärinä ja murina vaan kuuluu, kun pennut taistelevat samasta lelusta ja painimatsi on menossa vähän väliä.

Pennuista on otettu nyt taas uusia kuvia. Kyllä se onkin haastavaa! Osa kuvista on huonommin tarkentuneita, mutta halusin kuitenkin kaikista laittaa kuvat esille - vaikka vähän heikompi laatuisena.

Pari poikapentua etsii vielä sopivia koteja! Toinen on oikea ilopilleri, kiltti ja rauhallinen pentu. Soveltuu hyvin esimerkiksi ensikoiraksi. Toinen on pieni ja pippurinen sisupussi. Luonnetta löytyy ja on tosi ryhdikäs myös rakenteeltaan.


Ja sitten niitä kuvia:

Poika 1

Poika 2
Poika 3

Tästä jäpikästä oli super vaikea saada edes tällainen kuva aikaan.. Sillä ei heilu vaan häntä vaan se vatkaa koko koira, kun on niin kivaa koko ajan!


Tyttö 1Tyttö 2

Valitettavasti Esmestä ei ole uutta kuvaa. Tämä on otettu noin viikko sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti