perjantai 8. maaliskuuta 2019

J-pennut ovat tällä!

Ainon ihanat pikkuiset tupsahtivat maailmaan lauantaina 2.3. ja kasvavat ihan kohisemalla. Neljästä pennusta menetimme valitettavasti yhden suurikokoisen tytön, mutta kolme muuta pentua voi mainiosta ja pennut ovat tottakai aivan ihania. <3


Aino on super mammakoira, kuten kuuluukin. Se hoitaa pikkuisia esimerkillisesti, joten minun ei tarvitse mitään muuta kuin vaan ihastella pieniä pentupedin laidalla. Ja välillä saada houkuteltua mammakoira pois sieltä pissalle..





Olen todella iloinen, että saimme tähän pentueeseen tyttöjen lisäksi myös ensimmäistä kertaa pitkäkarvaisen black&tan -pojan! Täydellisen kopion pentujen isoisoisästä Villestä (Konkkaronkan Ihme Igor), joka 11 -vuotiaana täysissä voimissa ilahduttaa edelleen meidän päiviä. Toivottavasti pienestä pojasta kasvaa luonteeltaankin yhtä hieno koira kuin isopapastaan!

Tänään tai viimeistään viikonlopun aikana pennuista olisi tarkoitus ottaa myös yksittäiskuvia ja tulossa on ihan piakkoin pentujen vanhemmista esittely kans tänne blogiin. Täällä voi siis seurata tuttuun tapaan myös näiden J-pentujen kasvua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti