perjantai 22. maaliskuuta 2019

Kohta 3 viikkoa

Eilen pikkuisista tuli otettua uusia kuvia ja samalla on hyvä kirjoitella tuoreimpia kuulumisia tänne. Pennut kasvavat edelleen kovasti ja maitoa riittää yllin kyllin tällä triolla. Aino viihtyy edelleen pentujen seurassa koko ajan, eikä poistu niiden luota muuta kuin syömään. Myöskään muut meidän koirat eivät ole vielä päässeet pentuja moikkaamaan, kun äitikoira on kovin suojelevainen niitä kohtaan.

Kovasti pennut alkavat muistuttaa jo oikeita koiria. Ne pomppaavat heti ylös ja tulevat hirmuisella kiljunnalla ja tohinalla vastaan, kun niille menee höpöttelemään. Uusia juttujakin pennut ovat päässeet kokemaan. Pahanmakuinen matolääke on syöty ensimmäistä kertaa ja kynsiä on keritty leikellä jo kahdesti. Tänään aamusta pennut saivat myös lisää tilaa, kun koko pentuaitaus vapautui niiden käyttöön. Ne alkoivat hakeutumaan jo pois pentupediltä pissalle ja kakalle, joten oli aika laajentaa tilaa. Nyt on tilaa melskata vähän enemmän! Äitikoira ei ilahtanut tästä muutoksesta ja yrittää kovasti paimentaa pentuja takaisin pedille, mutta jospa Ainokin pian hoksaisi, ettei pennut mihinkään katoa, vaikka vähän isommalla säteellä liikkuvatkin. Päivän aikana oli tullut pieniä pissalaikkuja alustojen päälle, joten hienosti pennut osasivat heti hakeutua pissa-alustoille pissalle.

Pentujen luonteetkin alkaa pikkuhiljaa näkymään ja hyvin erilaisia persoonia pentukopassa taas tuhisee. Kovasti pennut koittavat jo leikkiä, ja murista ja haukkua myös osaavat. Tytöt ovat selvästi äänekkäämpiä tapauksia ja ovat oppineet, että mitä kovemmin kiljuu, niin sen varmemmin äitikoiran huomion voittaa. Wii-poika on siskojen rinnalla erittäin leppoisa ja oikea hurmuripoika. Sen häntä vipattaa ihan koko ajan hirmuisesti ja päivä päivältä se muistuttaa luonteenkin puolesta enemmän meidän Villeä - pentujen isopappaa. Kaikki Ainon pennut ovat aivan ihania ja jos vaan kotiin voisi jonkun jättää, niin ihan varmasti jäisi. <3


PikkuTirri


Tomera-Tamara

 Mini-Wii
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti