maanantai 29. kesäkuuta 2020

Kasvavat touhukkaat pennutViime viikko oli pennuilla oikea touhuviikko. Maanantaina ne saivat pentuaitauksen kokonaan käyttöön ja vilinää on riittänyt sen jälkeen, kun pikkuväki on melskannut menemään. Ehtiväiset pennut kerkesivät karatakin pentuaidasta torstaina työpäivän aikana ja tullessani viipottivat pitkin huonetta menemään pentuaitauksen ollessa ihan tyhjänä. Hyvin meneviä ja ehtiväisiä siis heti 3 viikon iässä. Kohta on tarkoitus siirtää pennut olohuoneeseen isompaan aitaukseen ja tällä viikolla lähdetään uloskin ihmettelemään.

Pennut ovat myös aloittaneet viime viikolla kiinteän syömisen ja jos äitikoira on ahne, niin sitä on kyllä pennutkin. Yksi on vähän hillitympi syöjä, mutta kolme muuta on ihan super ahmatteja ja villiintyvät ihan täysin ruuasta. Pennut ovat myös kasvaneet tosi paljon ja voivat oikein pulleasti. Kynnet leikattiin viikonlopun aikana kolmannen kerran ja muutenkin kaikki sujuu normaalisti. Pienet hampaatkin on jo osittain puhjennut suuhun.

Muutenkin pennut ovat oikein hyvinvoivia. Kaikki ovat hirmu iloisia, hyväntuulisia ja touhukkaita pieniä. Ai että.. Aika on mennyt nyt ihan pentukuplassa, kun nämä pennut ovat vaan niin ihania. Pentujen luonteetkin alkavat pikkuhiljaa jo erottumaan. Yksi pojista on vähän rauhallisempi, toinen sitten taas muistuttaa ihan Heppu-isoisää pentuna eli on rento löllykkä, mutta touhukkuutta löytyy ja yksi sitten taas on pieni hulivili. Tyttö on aivan älyttömän iloinen ja koko ajan menossa. Hiljaa on hiipinyt pieni ajatus päähän, että josko joku näistä pennuista voisi jäädä kotiin kasvamaan, vaikka alunperin sellaisia suunnitelmia ei ollutkaan..

Torstaina nappasin illalla nopeasti pennuista uudet kuvat. Vähän väsyneitä pentuja oli, mutta jonkunlaiset kuvat sentään.

TyttöPoika 1Poika 2
 


Poika 3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti