sunnuntai 22. toukokuuta 2022

O-pennut 4 viikkoa

Pennut kasvavat vauhdilla ja kovasti jo leikkivät leluilla ja keskenään, sekä koittavat saada aikuisia koiria mukaan leikkimään. Pienet hännät vipattavat hirmuisesti ja haukkuakin pennut jo osaavat. Ulkona on käyty useamman kerran touhuamassa ja ruohoa mutustelemassa. Kynsiä on leikattu ahkerasti ja matolääkettä syöty. Matolääke ei ole ollut lempparia, mutta liharuoka maistuu hienosti.

Iisi on edelleen aivan huippuhieno äitikoira. Se hoitaa todella tunnollisesti pentujaan ja putsaa edelleen kaikki pentujen pissat ja kakat. Pennunkatsojia on meillä jo käynyt ja Iisi on suhtautunut todella ystävällisesti ja avoimesti kaikkiin ihmisiin ja myös eräs kasvattini on kerinnyt käydä pentuja moikkaamassa ja senkin Iisi hyväksyi, mutta ystävällisesti meni kuitenkin tämän vieraan koiran ja pentujen väliin istumaan, että katsoa saa, mutta liian likelle ei kiitos. Ihmiset saavat kyllä pyöritellä pentuja miten vaan. Pennut myös pureskelevat Iisiä hännästä ja jaloista, mutta Iisi ei ole moksiskaan pentujensa puuhista. Se on todella kärsivällinen ja rauhallinen äitikoira ja antaa varmasti todella hienon esimerkin pennuilleen. <3


TyttöPoika 1Poika 2


Seuraavalla kerralla pennuista on luvassa touhukuvia tai ainakin tarkoitus on yrittää ottaa sellaisia seuraavaksi. Katsotaan kuinka se onnistuu! Myös pentujen suvusta on tulossa piakkoin lisää tietoa tänne - Iisi-äidistä olikin tuolla aiemmin jo hieman juttua ja kuvia.

Tässä vielä pari kameraan tarttunutta kuvaa, millaisia kuvat monesti ovat, vaikka tarkoitus on ollut ottaa pönötyskuvia:

"En mä jaksa poseerata vaan haluan mielummin purra ja riehua.."

Tylsäää....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti