sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Metsässä tutkailemassa

Taas on yksi viikko vierähtänyt pentujen kanssa ja aika tuntuu lentävän ihan siivillään! Pennut ovat ulkoilleet ahkerasti ja pissoja ja kakkoja on tehty kovasti jo ulos. Pennut ovat reilun viikon ajan päässeet Iisi-äidin mukana joka aamu viereiseen metsään lenkille - tai ei ehkä ihan pentujen kanssa voi lenkkeilystä puhua. :) Ne tutkii ja touhuaa oman aikansa. Ihmettelee oksia ja kasveja. Maistelee lehtiä ja käpyjä. Sitten tulevat kassiin nukkumaan, kun Iisi kiertää kierroksen loppuun. Samalla pennut tottuu erilaisiin ääniin, kun iso tie menee vieressä ja tämä tuo myös vaihtelua tasaisella nurmella tepasteluun. 

Pennuista on myös kuoriutunut melkoisia riiviöitä. Hampaita testaillaan mitä erilaisempiin asioihin ja ihan sallittuja purtaviakin on jo kovasti naposteltu. Pennut ovat oikein ihania ja reippaita pikkutyyppejä. :)

Pentueessa on vapaana vielä yksi pentu. Kotia etsii joko uros tai sitten narttupentu sijoitukseen.  Jompikumpi. Huom! Narttua ei siis myydä, ainoastaan sijoitusmahdollisuus. Luovutusiässä naperot ovat aikaisintaan 17.6.2022. Sähköposti: jenni@atacamigor.net

Tommonen ruohonkorsi tarttui viikseen kiinni..


Hmm.. mitäs täältä löytyy, jos hieman kuopsuttaa?

Vähän pitää maistaa...

Grrrrr

Vähän ihmettelen tätä "isoa" kasvia


Iisi-äiti on nauttinut huomiosta, kun meillä on käynyt runsaasti pennunkatsojia. Kuva vähän hämää, oikeasti Iisi ei ole ihan noin pullea vaan sillä on vaan tuhti maitobaari pennuille. :D Iisi imettää edelleen täyttähäkää pentuja ja siivoaa joka ainoan pissan ja kakan. Hän on hyvin tunnollinen ja omistautunut mammakoira. Saa nähdä kuinka kauan menee, että hän palautuu taas agilityn timmiin kuntoon. Iisi on ihanan sosiaalinen koira myös pentujen kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti