lauantai 4. kesäkuuta 2022

Ooo:t 6 viikkoa

Tällä kertaa kuvia otettiin pienoisessa tihkusateessa, mutta se ei onneksi kastellut juurikaan, eikä haitannut pentuja. :) Pennut ovat myös tämän viikon aikana totutelleet matkustamiseen ja opetelleet pitämään pantoja kaulassa. Viikon päästä pennuilla on vähän pidempi reissu tiedossa, kun käydään Iisi-äiti palauttamassa takaisin kotiinsa Kuopioon. En tiedä pitäisikö tulevan viikon aikana vieroittaa enemmän pentuja äitikoirasta vai äitikoiraa pennuista.. Iisi nimittäin edelleen putsaa ihan kaikki pentujen pissat ja kakat, sekä haluaa imettää vielä pentuja. Esim. iltaruuan jälkeen hän ei suostu lähtemään ulos ennen kuin on päässyt imettämään pennut ensin. Iisi myös sallii edelleen pentujen roikkua korvissa ja hännässä ja on muutenkin oikein pitkäpinnainen äitikoira lapsilleen.

Pennuista sen sijaan on pikkuhiljaa kuoriutumassa pieniä riiviöitä. Mattoja pureskellaan ja pissa-alustat saavat kyytiä. Kenkiä käydään salaa nakertelemassa jne. Eli pennut kehittyvät normaalisti ja kaikki on hyvin pennuilla. :)
Pennut pääsivät myös mukaan ensimmäiselle shoppailureissulle. Lähdimme hakemaan tilattuja pentupaketteja, mutta pennuilla oli niin paljon rapsuttelijoita, että unohdimme lopulta koko pentupaketit! Miten tyypillistä, että juuri se mitä lähdet hakemaan, niin unohtuu. :) Mutta sehän tietää sitä, että meidän täytyy tehdä vaan uusi reissu pentujen kanssa!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti