sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Touhulauantai

Pennuilla oli hyvin tapahtumarikas lauantai. Autossa matkustamista tuli yli 600km, eikä pennut olleet moksiskaan autossa. Tyytyväisenä ne vaan nukkuivat ja selällään köllöttelivät häkissä tassut kohti taivasta. Pennut pääsivät mukaan myös agilitykisoihin, jossa ne kisapaikan laitamilla kuuntelivat koirien haukuntaa, kuulutuksia ja musiikkia, eivätkä nämäkään äänet aiheuttaneet mitään reaktiota pennuissa. Reippaasti ulkoilivat. Iisi-äidin urakka tuli samalla päätökseen ja Iisi palasi samalla reissulla takaisin omaan kotiinsa. Iisi oli aivan super hieno äitikoira ja hoiti pennut parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla kun Iisi vietiin kotiin, niin pennut pääsivät tutustumaan vajaan viikon vanhempiin villakoiran pentuihin.

Agilityn kisapaikalla ulkoilua. Pennuilla roikkui hihnat varalta mukana, jotta pennut sai otettua syrjään, kun vieraita koiria kulki ohi.Lähes samanikäisiä villakoiralapsia. <3
Somebody help me!

Reippaat reissaajat

Tänään Rovaniemen KV-näyttelyssä myös pentujen toinen isosisko avasi serti-tilin ollen VSP! Onnea Sinni - Atacamigor Lil-Black My Little Happiness!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti