torstai 16. kesäkuuta 2022

O-pennut 8 viikkoa

Tiistaina pennut kävivät eläinlääkärin tarkistuksilla ja sirutuksilla. Kaikki pennut saivat täysin puhtaat paperit ja myös poikien kivekset löytyivät eläinlääkärin kopeloinnissa. Kaikilla pennuilla on 6x6 hampaat, oikeat purennat, ei napatyriä, häntämutkia, valkoisia merkkejä tms. Oikein ovat siis hienoja pentuja ja luonnetta löytyy kaikilta vaikka harrastuksia ajatellen tai sitten pennuista ehkä tulee reippaita lenkkikavereita ja mukavia seurakoiria. Pentujen rekisteröinti on myös jo valmis: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI32717%2F22&R=352.2

Pentueessa on vapaana vielä yksi urospentu. Tulee huomenna luovutusikään ja on sen jälkeen valmis muuttamaan sopivan kodin löytyessä. Huomenna selviää, että kumpi pojista on vielä vapaana. Luonne-eroja ei hirveästi pojilla ole vaan molemmat ovat hyvin reippaita ja touhukkaita tyyppejä.

Ensimmäinen pentu lähtee huomenna kohti omaa kotiaan ja seuraava pentu viikon päästä keskiviikkona. Viikonloppuna kotona olevat pennut pääsevät taas mukaan agilitykisoihin uusia tuulia haistelemaan ja saa nähdä mitä muuta kivaa keksitään. Pentuja on sosiaalistettu runsaasti ja ne elävät keskellä arkea tottuen käsittelyyn ja kaikenlaisiin asioihin.

Tiistaina treffasimme kasvattiani ja pennut jaksoivat juosta, juosta ja vielä vähän juosta lisää. Mistä tätä energiaa yhtä äkkiä piisaa ihan loputtomasti.. Ihanat pennut <3 En ole nyt kerinnyt ottamaan uusia kuvia oikealla kameralla pennuista, joten tässä taas kännykkäräpsyjä. Ehkä niistäkin jotain erottaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti