sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Q-pennut ovat syntyneet!

Meillä on pentuja!

Uusin Atacamigor-pentue putkahti maailmaan 22.2.2023 ja meillä tuhisee ja kasvaa kolme suloista pientä black&tan-pentua. <3 Miten iloinen voikaan kasvattaja olla näistä pennuista! Pentueessa on 2 tyttöä ja 1 poika.



Synnytys oli todella helppo. Onna alkoi illalla näyttämään pieniä merkkejä synnytyksestä ja yöllä puoli kahden aikaan Onnan sijoitushaltija lähti tulemaan meille synnytyskaveriksi. Onna oli ihan hetken aikaa pari minuuttia ilman vahtia ja se oli sillä välillä kerinnyt synnyttämään jo ensimmäisen pennun. Noin 10 minuutin päästä maailmassa oli jo seuraava. Pennut tulivat niin vauhdilla ulos, ettei me edes keritty kunnolla näkemään, että miten päin pennut sieltä syöksyivät, kun ne vaan lennähtivät yhdellä työnnöllä kokonaan ulos. 

Onnalla oli mahassa yhteensä neljä pentua, mutta valitettavasti yhden kehitys oli jäänyt kesken, joten sitä pientä enkeli-pentua ei ollut tarkoitettu tähän maailmaan. Kolme pentua voivat kuitenkin aivan loistavasti ja ne kasvavat hurjaa kyytiä! Pennut olivat syntymäpainoltaan pienimpiä, mitä meillä on ikinä syntynyt, mutta pennut olivat heti alusta lähtien todella elinvoimaisia ja terhakoita ja lähtivät heti nostamaan painoa ilman avustamista. 

Pentujen syntymäpainot olivat: 82g, 102g ja 99g. 

1 viikon iässä painot olivat tuplaantuneet: 215g, 234g ja 202g.

Pennut ovat selvästi äitinsä kaltaisia pieniä ja hyvin sisukkaita, sekä hyvin nälkäisiä tyyppejä. Onna on myös superäitikoira ja hoitaa todella omistautuneesti pentujaan. Maito virtaa ja ruokahalu Onnalla on valtava. Ei kyllä parempaa synnyttäjää ja parempaa äitikoiraa voisi olla! 



Näissä ensimmäisissä kuvissa pennut ovat 2 päivän ikäisiä ja perästä tulee kännykällä otettuja kuvia, joissa pennut ovat 6 päivän ikäisiä:

Poika



Tyttö 1




Tyttö 2



Poika 6vrk



Tyttö 1




Tyttö 2





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti