torstai 8. elokuuta 2019

Pennut alkavat lähtemään..

Eilen aamulla Olgan trio riehui viimeistä kertaa yhdessä ennen uusiin koteihin lähtöä. Vielä saman päivän aikana tyttöpentu lähti ensimmäisenä kohti omaa kotiaan Kuopiota. Sieltä löytyi aivan ihana koti tytölle ja kodin toiveissa olisi, että tytöstä tulisi heille harrastus- ja näyttelykaveri tulevaisuudessa. Toivotan paljon onnea matkaan ihanalle Iisi-pennulle!

Myös toinen pojista on pakannut jo tavarat ja lähtee huomenna reissaamaan kohti Turun seutua. Niin haikea fiilis, kun pennut lähtevät, mutta onneksi hyvät kodit odottavat ja nämä pennut pärjäävät aivan varmasti maailmalla. Toinen pojista on vielä vapaana ja odottelee sopivan kodin löytymistä. Poika on todella hurmaava ja kunhan sopiva koti löytyy, niin uusi koti saa aivan varmasti vauhdikkaan ja aktiivisen koiran itselleen. Poikaa koskevat kyselyt ovat edelleen tervetulleita.

Olga paapoo vielä pentuja ihan urakalla ja on turhankin kiltti pennuille. Välillä säälittää, kun pennut niin kovasti repii Olgaa hännästä ja korvista, mutta silti Olga aina hakeutuu pentujen seuraan. Yksi ilta ihmettelin, kun pennut olivat jo siirtyneet pentuaitaukseen yöunille, että miten ihmeessä aitaus on niin täynnä erilaisia puruluita. Kohta tulee Olga iso lampaankorva suussaan ja sujuvasti pomppii telkkaritason kautta pentuaitaukseen viemään pennuille lisää purtavaa. Olga oli löytänyt pennuille ostetut puruluukätköt ja kuljettanut niitä purtavia aitauksen täyteen. Olga onkin sellainen ketterä kiipeilijä, että se pomppii vauhdikkaasti telkkaritason ja kuljetusboksin kautta aitaukseen ja sieltä pois.

Viime pentueen Auri-narttu 5kk vieraili meillä myös leikittämässä pentuja ja alla olevat kuvat onkin otettu juuri ennen Iisi-pennun lähtöä. Sisällä oli todella vaikea kuvata vauhdikkaita pentuja ja yllättäen suurimmassa osassa kuvista näkyi vain epämääräinen suttu. :D Kovin montaa kuvaa ei kaikista pennuista valitettavasti tullut, mutta edes jotain. Vihreä pantainen poika on vapaana oleva poika ja siitä sattumalta oli eniten kuvia. Tänään otin pojista vielä uusia kuvia, joten laitan nekin pian tänne ennen kuin pentublogin on aika hiljentyä.
Auri: "apua, pentuja on joka paikassa.."


Aurista on kasvanut todella hieno ja vahvaluustoinen nuori narttu. Luonteeltaan se on sähäkkä ruutitynnyri, josta ei vauhtia todellakaan puutu. Auri on myös oikea reissuneiti. Se on kerinnyt reissata jo näin 5kk ikäisenä paljon enemmän kuin moni koira reissaa koko elämänsä aikana. Ympäri Suomea se on viilettänyt idästä länteen ja pohjoisesta etelään. Auri on kerinnyt sekkailemaan myös Norjan puolella.

Atacamigor Lil-Black Jump In The Fire


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti