torstai 15. elokuuta 2019

Ihanat K-pennut ovat lähteneet

Kaikki Olgan pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa, joten pentublogin on jälleen aika hiljentyä tämän postauksen ja näiden kuvien myötä. Kaikki nämä K-pennut olivat minulle hyvin mieluisia ja niin kovin reippaita ja eläväisiä. Ikävä tulee pentuja.. Onneksi kaikille löytyi aivan ihanat kodit, vaikka kukaan pennuista ei lähelle jäänytkään. Toinen pojista muutti asumaan kotiin, jossa on ennestään meidän 6-vuotias kasvatti. Paljon onnea matkaan kaikki pikkuiset ja muistakaahan olla reippaita muksuja!

Olga oli aivan mahtava äitikoira ja suoriutui loistavasti pentu-urakasta. Se leikki viimeisenkin pennun kanssa ihan lähtöhetkille asti ja jaksoi kärsivällisesti kaikki pentujen korvissa ja hännässä roikkumiset. Olgalla oli mahdollisuus tulla viimeiset viikot nukkumaan makkariin pennuilta turvaan, mutta sitkeästi se halusi aina mennä pentujen seuraan nukkumaan. Yhtään yötä se ei nukkunut pennuista erillään.

Viime viikonloppuna viimeisenä lähtenyt Ilpo-pentu kerkesi reissata meidän mukana toisella puolella Suomea ja voi miten hienosti pieni pentu käyttäytyikään reissussa! Nukkua tuhisi kaikki matkat (yhteensä 1300km matkustamista), mutta heti kun oli mahdollisuus päästä boksista ulos riekkumaan, niin sehän oli heti tulossa. Mitään tämä poika ei reissun aikana pelännyt. Helsingin vilinä, ohi ajavat ratikat, ihmiset, ilotulitus, agilitykisat.. Nämäkään ei pentua hätkäyttänyt. Juna-asemalla se moikkaili innolla ihmisiä ja laiturilla katseltiin vierestä saapuvia ja lähteviä junia. Häntä tötteröllä hirveällä tohinalla pikkupoika oli menossa joka paikkaan. Sukuunsa tullut!

Nämä kuvat on otettu pojista viime viikolla. Nappasin mukaan myös pari uuden kodin ottamaa kuvaa ihanasta Iisi-tytöstä ja hänen uudesta kaverista.
Vauhdikas leikkitäti Lylly

Iisi (kuvat on otettu uudessa kodissa)Ilpo - rento reissaaja <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti