lauantai 30. tammikuuta 2021

Olgan pennut 2021 syntyivät!

Myöhään keskiviikkoiltana meidän ihana Olga synnytti maailmaan kolme pientä aarretta: 2 tyttöä ja 1 poika! <3 Synnytys sujui hyvin ja tunnissa kaikki pennut olivat onnellisesti maailmassa. Terhakkaat pennut olivat syntyessään hyvin samankokoisia 157-161g ja kaikki pennut ovat punamustia pitkäkarvaisia.

 

Olen todella innoissaan näistä Olgan pennuista. Molemmat pentujen vanhemmat ovat erinomaisilla seurakoiran luonteilla varusteltuja iloisia ja avoimia toitsuja, mutta säpäkkyyttä ja intoa löytyy myös harrastuksiin. Olga rakastaa agilityä ja ilman koronan aiheuttamaa kisataukoa loppuvuonna se olisi aloittanut myös kisauransa vuoden lopusta. Pentujen isä Bruno harrastaa doboilua, joten odotettavissa on jälleen monenlaiseen menoon sopivia reippaita ja aktiivisia pikkukoiria. Aika näyttää mitä näistä ihanista pikkuisista kasvaa! Tällä hetkellä mammakoiralla ja pennuilla on kaikki oikein hyvin. Pennut kasvavat kovasti ja ovat oikein tyytyväisen oloisia. Olga on loistava mammakoira ja hoitaa hienosti uusia tulokkaita. Pennuista ja myös vanhemmista on tulossa tänne lisää kuvia hieman myöhemmin.

Tämän nyt syntyneet Olgan pentueen lisäksi meillä on suunnitteilla myös toinen pentue tämän vuoden loppukesälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti