keskiviikko 3. helmikuuta 2021

M-pennut kokonaisen viikon

Olgan pienokaisilla tuli tänään jo kokonainen viikko täyteen! Pennut ovat aivan super ihania, elinvoimaisia, pulleita ja todella tyytyväisen oloisia. Eka pentu kerkesi jo ylittää painossa 300g. Kasvua tapahtuu siis reippaasti ja maitoa riittäisi vaikka isommalle joukkiolle. Pennut ovat hiljaisia ja tyytyväisiä. Ääntä lähtee kovasti vain silloin, kun mammakoira palaa takaisin pentukoppaan esim. pissalta. Silloin pennut muistavat äänekkäästi huudella samalla kun ryömivät terhakkaasti takaisin äippäkoiran nisille. Muuten ne vaan nukkuvat massut täysinä.

Olga voi myös erinomaisesti ja on paras mahdollinen äitikoira. Se poistuu pentujen luota vapaaehtoisesti vain syömään ja syödä se muistaakin paljon. Maha ei mennyt synnytyksen jälkeen yhtään löysäksi kaikkien istukoiden syömisestä huolimatta ja tässä viikon aikana myös Olga on kerinnyt nostamaan painoa, mutta saa sitä lihoakin, niin pysyy paremmin kunnossa koko imetyksen ajan. Muuten Olga hyppii ja loikkii ja on maailman iloisin mammakoira. Välillä olen jupissut sille, kun se edelleen juosta viipottaa täysillä sohvan käsinojan kautta hyppien, että voisi sitä vastasynnyttänyt mammakoira vähän ottaa iisimmin, kun lattiankin kautta pääsee kulkemaan.. Mutta ei sitä ilmeisesti jouda, kun tuoreella mammakoiralla on aina niin kiire takaisin pentujen luokse. :)

Pentukopassa on siis kaikki paremmin kuin hyvin ja pentujen silmät näyttävät aukeavan ihan pian. Sitä innolla odottaen! Tässä alla eilen otettuja kuvia, mutta sen verran tarmokkaita ja liikkuvia pennut olivat, että niistä on vaikea ottaa kuvia..

 

Tyttö 1 - Omppu (Omena)

Tyttö 2 - Manda (Mandariini)Poika - Paprik (Paprika)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti