maanantai 15. helmikuuta 2021

Kasvavat pennut ja vir.nimet

Pennut kasvavat vauhdilla ja meno vain kiihtyy pentukopassa. Pennut liikkuvat ja juoksevat jo sujuvasti (mitä nyt välillä mennään mukkelis makkelis), sekä pentukopasta kuuluu haukahduksia muistuttavia äänähdyksiä. Tosin ensimmäiset haukahdukset olivat sen verran kummallia, että Huppis-enokin ihan heräsi ihmettelemään huolestuneena, että mikä kauhea hätä pienillä on. Kynnet on leikattu kahdesti ja taas alkaa olla aika leikata niitä uudestaan. Ensimmäinen matolääkekin on maisteltu. Pennut ovat hyvin tyytyväisiä ja lunkin oloisia. Ne ovat tosi mukavia käsitellä, eivätkä ole moksiskaan mistään.

Meidän lauman pojat ovat jo kovasti kiinnostuneita pienistä. Niitä on vuorotellen käynyt jokainen ihmettelemässä ja jopa 13 vuotta ensi kuussa täyttävä isopappa Ville kävi pentukopassa pentuja haistelemassa. Olga esittelee pentuja jo innolla, mutta pentukopasta niitä ei auta pois siirtää tai mammakoira saa hepulin.. Pennut voivat todella mainiosti ja kasvavat ja kaunistuvat päivä päivältä! Olen todella iloinen näistä pennuista. Nyt on myös varmaa, että sijoitan yhden nartun tästäkin pentueesta.

Olgakin voi erinomaisesti. Se on oma iloinen itsensä ja viihtyy edelleen pentujen seurassa 24/7. Välillä se käy poikia moikkaamassa, mutta sitten tulee taas hirmuinen kiire takaisin pikkuisten luokse. Lyhyillä lenkeillä Olga on ollut jo muiden mukana. 

Pentujen viralliset nimetkin on aika esitellä, kun ne on 95% varmuudella lukkoonlyötyjä.


Omppu - Atacamigor Lil-Black My Dear Lady

Manda - Atacamigor Lil-Black My Little Happiness

Paprik - Atacamigor Lil-Black My Mr. Mermaid


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti