maanantai 1. maaliskuuta 2021

Kasvavat pikkuiset

Pennut ovat kasvaneet kovasti viimeisten kuulumisien jälkeen. Nyt pennut ovat jo juoksevia, leikkiviä, purevia ja äänekkäitä pieniä riiviöitä. Pennut hengailevat paljon jo muun lauman joukossa ja osaavat vaatia poispääsyä pentuaitauksesta kuuluvasti. Kiinteää ruokaa pennut popsivat hyvällä ruokahalulla ja kuppi syödään ihan aina kokonaan tyhjäksi. Pienillä hampailla on kiva mutustella vähän kaikkea ja milloin pienet hampaat on isketty housun lahkeeseen ja milloin mihinkin. Ulkonakin on käyty jo tutustelemassa. Kaiken kaikkiaan pennut ovat kuitenkin hyvin kilttejä, iloisia ja mukavia pikkuisia.

Olga on edelleen loistava mammakoira. Se jaksaa leikittää pentuja vaikka kuinka kauan ja nukkuessa se ei välitä, vaikka pennut repisivät sitä samalla korvasta tai hyppisivät päällä. Olga on alkanut myös lenkkeilemään normaalisti toisten mukana, joten välillä mammakoirakin pääsee tuulettumaan.

Nämä kuvat on otettu viime viikon keskiviikkona eli ovat lähes viikon vanhoja. Toivottavasti saan pian tänne uudempia kuvia pennuista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti