sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Narttupentu etsii sijoituskotia

*Pennulle on löytynyt sijoituskoti*

Party-pentueessa on vapaana vielä hyvin lupaava narttupentu ja pennulle toivoisin löytäväni yhteistyöhaluisen sijoituskodin mieluiten mahdollisimman läheltä Oulua. Sijoitus kauemmas voisi olla myös mahdollista, jos kodilla on ennestään näyttelykokemusta ja -kiinnostusta.

Pentu on hyvin reipas, sosiaalinen ja iloinen luonteeltaan. Se tarjoaa jo näyttelyseisomista häntä heiluen ja on hyvin ahne herkuille, joten pentua on todella helppo motivoida. On myös innokas liikkuja ja aktiivinen, joten siitä saisi varmasti kivan seuralaisen lenkeille ja vaikka agilityyn. Pentua on sosiaalistettu, se on tottunut autoiluun ja on käynyt erilaisissa paikoissa ihmettelemässä. Veljen lähdön myötä pentu on totutellut myös yksinoloon ja pentu osaa hyvin olla ihan yksinäänkin.

Pennulla on pitkäkarvaiseksi vähän harvinaisempi punainen väri ja kaikista minulla syntyneistä pennuista se on herättänyt kaikista eniten kiinnostusta myös ulkomailla. En enää edes muista, kuinka monta ostokyselyä siitä on tullut pitkin maailmaa, koska pennun yksivärinen punainen väri tuntuu kiinnostavan venäjäntoy-ihmisiä laajemmin.


Atacamigor Lil-Black Party Girl On Fire

Koiranet-tiedot

Jos sinulla heräsi kiinnostus pentua kohtaan, niin yhteydenotot ovat tervetulleita sähköpostitse: jenni@atacamigor.net tai puhelimitse 040-7438395.

Sähköpostia voi myös laittaa minun toiseen osoitteeseen poykio.jenni@gmail.com, koska jostain syystä kennelin sähköpostit eivät aina välttämättä tule perille.

Jos sijoituskoira ei ole sinun juttusi, mutta olisit muuten kiinnostunut venäjäntoyn pennusta, niin meidän tulevista pentuesuunnitelmista voi myös tiedustella etukäteen. Meillä on pentusuunnitelmia vuodella 2023, mutta näistä päivittelen lisää tänne pentublogiin, kunhan suunnitelmat varmistuvat.Velipoika matkusti torstaina omaan kotiinsa ja hänen hakijat matkustivat yli 1000km päivän aikana saadakseen pienen pojan kotiinsa. <3 Hänestä tuli kutsumanimeltään Ruu. Kaikkea hyvää Ruulle ja uudelle omistajalle jatkoon! Muistahan olla kiltti poika, eikä saa liikaa kiusata isoveljeä. :)

Kävimme pojan lähtöaamuna vielä treenihallilla puuhastelemassa ja tutustumassa isompiin koiriin. Samalla Ruu pääsi purkamaan energiaa ennen pitkää kotimatkaa. Matka olikin mennyt hyvin ja pentu oli nukkunut lähes koko matkan ajan.

Muutama kuva hallilta. On näitä pentuja vaan välillä vähän vaikea kuvata, kun ne ovat niin eläväisiä ja meneviä pikkutyyppejä. :) Siksi onnistuneita kuvia ei ole montaa. 

tasapainotyyny oli kiva

Tytöstä en kerinnyt saada yhtään kuvaa tyynyn päällä, kun sen verran pomppivaa ja vauhdikasta menoa. :)

Nähtiin myös isoja koiria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti