keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Party-kaksikko ulkoilemassa

Ensimmäinen pennuista muutti reilu viikko sitten omaan kotiinsa ja jäi meidän iloksi tänne Ouluun. Huomenna kohti uusia seikkailuja lähtee myös toinen poika ja hänellä onkin tosi pitkä kotimatka edessä kohti Etelä-Suomea. Tyttö jää vielä kotiin etsimään sijoituskotia. :)

Kotona olevista pennuista ulkoilukuvat vielä ennen kovien pakkasten alkua. Ihan ei hämärässä saatu kaikista tarkimpia kuvia, mutta uskon, että kuvista erottuu toitsukaksikko.

 

 

Tapaninpäivänä ensimmäinen pennuista muutti ilostuttamaan uuden kodin arkea. Hänestä tuli nimeltään Tolstoy. Muistahan olla kiltti poika. <3

Kuvaterveiset Tolstoylta :)

 

Samana päivänä myös Auri palasi takaisin omaan kotiinsa. Auri hoiti lähes 9 viikon ajan hienosti pentujaan ja oli loistava äitikoira.

 

Tapaninpäivänä meillä poikkesi ohikulkumatkalla myös mieluisa vieras. Kasvattini K-pentueesta. Ihana kun kävitte ja tervetuloa uudestaankin. <3

Komea Ruu

 

Party-pentujen sukulaisista vielä muutama kuva. Aurin isä tuli viime vuonna veteraani-ikään ja aloitti heti todella upeasti veteraanikehät kotimaassaan Latviassa. Jos oikein olen pysynyt laskuissa mukana, niin Aurin isällä on jo kolme BIS veteraani -sijoitusta. Vaikka näyttelytulokset eivät ole kasvatuksessani se tärkein juttu, niin silti vanhempien koirien menestyminen näyttelyissä ja veteraanien pysyminen erinomaisessa kunnossa, on minulle tärkeä asia. Aurin isän ja emän puolella on molemmissa 15-vuotiaaksi eläneitä koiria ja pitkäikäisyys on se, mitä arvostan ja minkä nostan tärkeäksi tavoitteeksi kasvatuksessa. Ihana nähdä Aurin isä niin hienossa kunnossa!

Aurin isä:
EE MVA LV MVA LT MVA RU MVA BALT MVA RU JMVA EE JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA LV VMVA RKFV
Malenjkaya Strana Oreshek

 

Ja Party-pentujen isästä vielä muutama näyttelykuva. Udin kuvat Nina Saksman.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti