perjantai 22. joulukuuta 2017

5 viikkoa

Pennut täyttivät tänään 5 viikkoa ja kasvavat hirmuista kyytiä. Yksi pennuista oli lisännyt tämän viikon aikana 200g painoa, joten ruoka-aikaan on oltu kotona ja sapuskat maistunut.. Pennut syövät 4 kertaa päivässä kiinteää ja imevät myös maitoa. Mesi viihtyy edelleen 24/7 pentujen seurassa ja imettää ja leikittää mielellään pentuja.

Eilen pennut pääsivät harjoittelemaan ensimmäistä kertaa pönöttämistä ja huh! Kyllä oli lapsukaiset lentoon lähdössä ja sellaiset bileet pistivät pystyyn, ettei niistä todellakaan meinannut kuvia saada! Tällä hetkellä voin olla vain iloinen kaikista näistä innokkaista, iloisista ja reippaista lapsosista. Ehkä ensi viikolla pennut malttavat seisoa hieman paremmin ja jos eivät, niin kerkiää ne oppia sen myöhemminkin. :) Kuvaajalla oli ehkä hieman haastava saada kuvia onnistumaan, mutta ei se ole niin justiinsa.

Pennut voivat siis oikein mainiosti ja kasvavat kovasti. Viralliset nimetkin on näillä näkymin jo päätettynä. Ulkoilut on aloitettu jne. Kaikki on siis hyvin pennuilla.


Poika

Tyttö 1
Tyttö 2
Tyttö 3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti