lauantai 30. joulukuuta 2017

6 viikkoa

Pikkupirpanat täyttivät jo 6 viikkoa ja meno sen kun vaan kiihtyy pienillä. Nyt viime päivinä pennuista on kuoriutunut varsinaisia riiviöitä. Ne saavat hirmuisia hepuleita ja hampaat todellakin isketään ihan joka paikkaan. Ei tarvi yksin siivota pissaläikkää lattialta, kun pennut ovat ihan varmasti apuna hyppimässä pissalätäkössä, repimässä paperia ja puremassa varpaista / sormista.. Mesikin on ihan helisemässä muksujensa kanssa, kun ne kiskovat sitä hännästä ja korvakarvoista.

Yksi päivä katsoin, kun musta riiviö roikkui Mesin hännässä Mesin kävellessä huoneen poikki pentuaitaukseen ja takaisin. Koko sen ajan pentu roikkui hännässä, eikä varmasti aikonutkaan päästää irti. Mesi viihtyy kuitenkin edelleen pentujensa seurassa. Aina haluaa niiden seuraan nukkumaan, vaikka olisi mahdollisuus hakeutua omaankin rauhaan. Koittaa myös leikittää pentuja, vaikka leikittäminen näyttääkin enemmän äitikoiran kiusaamiselta pentujen osalta.. Ei varmasti pitkäpinnaisempaa äitikoiraa voisi pennuilla ollakaan. Tällä viikolla pentuja kävi moikkaamassa myös Mesin Hippu-pentu edellisestä pentueesta. Mesi piti tarkkaavaisesti huolta, ettei Hippu liikaa sentään innostunut leikittämään pentuja.

Pennuille kuuluu siis oikein hyvää ja normaalia pentuarkea mennään! Pissa-alustat ja lelut saavat kyytiä pentujen käsittelyssä ja pahvirullia silputaan ihan urakalla. Nyt ollaan myös ulkoiltu ahkerasti, kun ilmat vähän lauhtuivat. Pentupantoihin ollaan myös kovasti jo totuteltu. Kasvua tapahtuu kohisemalla ja kolmannet matolääkkeetkin on jo syötynä. Kaikki on siis mainiosti pienillä! Ne ovat iloisia, energisiä ja sosiaalisia, kuten kuuluukin.

Ensi viikko onkin pennuilla hyvin jännä. On sirutusta, pentutarkistusta ja rotuesittelyä, johon myös pienet pääsevät mukaan edustamaan. Pennut ovat siis nähtävissä Kempeleen Mustissa ja Mirrissä 5.1. klo 15-17! Täytyy myös käydä sovittelemassa pieniä villapaitoja, jotta olisi vähän lämmikettä pikkuisille.

Pentueessa on vapaana vielä yksi hyvin reipas ja tomera neiti!! Pentu vaikuttaa hyvin lupaavalta myös harrastuksia ajatellen.

Alla ensin pari kuvaa alkuviikolta meidän Huppiksesta, joka on aivan ihana pentujen kanssa. <3


joku söpöläinenkin halusi kuvaan <3


Seuraavaksi sitten eilen otettuja kuvia pennuista. Viralliset nimetkin on nyt päätettynä, joten laitan ne kuvien yhteyteen.


Poika - Atacamigor Lil-Black Idealist


Tyttö 1 - Atacamigor Lil-Black Infinity


Tyttö 2 - Atacamigor Lil-Black Inspiration


Tyttö 3 - Atacamigor Lil-Black Illusion
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti